Publicerad den Lämna en kommentar

Present? Bara till mig själv.

2013-05-04 14.28.46

Efter jag fyllde år i slutet av februari hade jag lite födelsedagspengar som låg och brände hål i fickan .. eller hur man nu skall säga. Jag hade många idéer på vad jag skulle köpa för dem men inget kändes rätt.

Men så igår var jag en tur i stan efter jag kört ut Isabel och hennes Strövarkompisar till Vomb och då besökte jag Iittala-butiken på Skomakaregatan. Det blev en skärbräda och två ljusstakar som jag gått och tittat på länge.

Min vän Karins historia om hur hon fick sin Iittala-skärbräda i julklapp av sin man tänker jag på ofta och småskrattar åt.
Jag har inte längtat efter min riktigt lika länge men jag är supernöjd över att få den i födelsedagspresent.

2013-05-04 15.10.39

Utöver skärbrädan och ljusstakarna kunde jag komma hem med ett startpaket porslinstallrikar också. Som medlem i butiken fick man 20 % rabatt på 16 delar porslin.
Vi har haft stengods sedan vi flyttade ihop och det känns annorlunda med porslin – hoppas dessa inte får så fula metalliska repor som vi fått på stengodstallrikarna.

Nu är det söndag kväll och snart ny arbetsvecka – skönt att det är en kort vecka. Nästa helg blir det nog mer jobb – vindsprojektet går in i startgroparna. Min svärfar kommer hit på onsdag och skall göra lite mer mätningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *