Publicerad den Lämna en kommentar

Enkla tvättlappar

IMG_0688

Det verkar som om det har blivit populärt med ”baby showers” även i Sverige. Mina barn är lite för stora – när jag var gravid var det inte en grej. Men jag ser fler och fler som bjuder in till fest för att fira att det är bebis på väg.

En av de saker jag minns från när mina barn var bebisar är att man kan aldrig ha för många torktrasor. Speciellt i början när de är nyfödda  tyckte jag att det behövdes jämt.

Så varför inte pynta trasorna? Ska man ändå se dem hela tiden så kan de ju vara snygga också.

Jag har sytt upp ett par stycken med blåa narvalar som finns i shoppen i 4-pack. Jag har ett gäng på gång med rosa narvalar också. Vill du hellre ha dem med något av mina andra tyger (endast vävda tyger) så skicka ett mejl så syr jag upp ett gäng.

Och varför inte matcha med en namnad handduk eller gästhandduk? Dessa syr jag bara på beställning och det brukar gå på en vecka från överenskommelse om namn och betalning tills den är klar att skickas.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *