Publicerad den Lämna en kommentar

Lördag i april

Igår hade vi nästan 20 grader på eftermiddagen och jag såg fram emot en skön cykeltur hem från jobbet vid lunchtid. Det kunde jag se mig i stjärnorna efter. 3 km från jobbet – nästan exakt halvvägs hem tyckte jag att det kändes som om jag plötsligt hade lite luft i däcket och mycket riktigt, när jag stannade för att känna efter insåg jag att det faktiskt var punka på bakhjulet.

Så det blev till att promenera istället. Vilket ju också är skönt men det var inte riktigt planen.

Idag är mina flickor iväg på skogsutflykt. Sofia är på dagsutflykt till Vomb med sin Strövargrupp. De skulle bli bjudna på våfflor från vedeldade våffeljärn. Isabel skulle på övernattning med sin Lufsargrupp. De skall till Närke i sommar på kanotresa så det fokuseras mycket på att öva paddling under våren. Idag skulle de till en sjö i Mellanskåne och paddla med packning och övernatta i tält och vindskydd.

Solen sken fint i morse när vi vaknade. Det avbröts sedan av ett ofantligt, men kortvarigt hällregn för att sedan spricka upp och ge oss sol igen. Himlen är visserligen lite molnig och disig men det gör inget. Det blir säkert en skön helg för dem båda.

Jag är lite ljusskygg och har tillbringat förmiddagen i syrummet med att sy en kjol till Sofia och när den var klar (efter 30 minuter) så blev det lite tvättlappar och handdukar till shoppen.

Jag ska ta en kaffepaus i solen en stund nu sedan skall jag ge mig på att organisera tygerna till ett fjärilslapptäcke jag ska sy till mig. Snacka om långtidsprojekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *