Publicerad den Lämna en kommentar

Verktygsväska

catchall

I helgen som gick fick jag lite tid över och sydde klart denna väska. Mönstret kommer från byannie.com och även om det inte är speciellt komplicerat så var det mycket delar att hålla reda på och många lager tyg och mellanlägg som skulle sys ihop på slutet.

Ett par gånger trodde jag nålen skulle brytas men det klarade sig. (En kraftigare nål hade så klart varit idealiskt men jag hade bara en storlek hemma.)

Än så länge så är det syredskap i väskan men kanske jag använder den till något annat istället. Jag har inte bestämt mig.

Septembersolen försvann när det blev oktober men idag så tittar den fram igen och när jag satt i bilen vid ett rödljus och insåg att det faktiskt inte blåste idag så ångrade jag mig att jag inte cyklat.
Nåja, jag får väl cykla imorgon istället.

Tygerna är från shoppen. Yttertyget heter Fanfare, fodret är Polka Line och kantremsor och handtag är i Up All Night.

Isabel bad mig sy en till henne som hon kunde ha i skåpet på skolan, men hon var för vag när jag frågade vilka tyger hon ville ha. ”Något vackert” sa hon. Det är för lite att gå på så vi får väl se när det blir av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *