Publicerad den Lämna en kommentar

Fjäril och kanotläger

Det har varit lite lågnivå på syfronten på sistone – jag gjorde så många fjärilar på raken där ett tag men sedan blev det jobbvecka och jag tappade farten. Vi hade ett par helger och veckor med mycket aktiviteter så jag fick inte till det riktigt.

Jag är lite brydd för de små klisteretiketterna jag använder för att hålla reda på bitarna – de lämnar kvar lite klister (inbillar jag mig) på tyget och jag oroar mig lite för att det ska bli märken på bitarna om jag väntar för länge med att sy ihop blocken.

Men som sagt, efter lite lågfart har jag nu fått gjort fjäril 11 och 12 (av 19).

Dessa är ca 70 cm breda och 20 cm höga så förhållandet är lite annorlunda mot de andra fjärilarna som är mer kvadratiska.

Den orangea och den rosa blev klara nu i veckan och den gula är utskuren och sitter på min vägg i väntan på att sys ihop.

Det får bli i helgen när Isabel är på kanotläger. Hon åker imorgon bitti och kommer hem på söndag eftermiddag. Hennes grupp ska paddla i Svartån/Svartälven (?), norr om Örebro i sommar och de övar för fullt för att klara av en veckas paddling.

Efter att hon trillade i vattnet på förra lägret vid Dagstorpssjön är hon ganska noga med att packa ett extra ombyte (kanske t o m två) denna rundan. Denna gången ska de längre norrut i Skåne – kanske t o m in i Blekinge. Vi ska handla nu i eftermiddag så fort jag skrivit detta klart. Korv och pastasallad har önskats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *