Publicerad den Lämna en kommentar

Sommar och sol

2013-05-09 13.43.48

Vi har haft lite märkligt väder i Malmö idag. Varmt och soligt, men disigt, nästan klibbigt.

Vi var i Västra Hamnen idag för en fika och promenad och man kunde knappt se Öresundsbron och ännu mindre Köpenhamn.

Det är nästan så man längtar efter ett par rejäla åskknallar för att rensa luften lite. Men en snabbtitt på DMIs blixtradar indikerar inget sådant på gång. Norr om oss och i söder över Östersjön åskar det men inte just här.

Jag fick mejl från min tygleverantör i New York igår med besked att min beställning skickas därifrån idag! Ingen helgdag i USA på Kristi Himmelsfärd. Skall bli spännande att få hem det. Jag skall sy en kjol till Sofia genast för att se om det jag tänkt ut blir så bra jag tror och hoppas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *