Publicerad den Lämna en kommentar

Sista dagen i skolan

DSC_0099

Torsdag var sista dagen i skolan och började sådär kul för Isabel. Hon kom ner från sitt sovrum med röda, svullna och kliiga ögon. Ingen i familjen har några allergier men det blir nog till att hålla koll på pollenprognoserna i fortsättningen.

DSC_0101

Så här kul kan det i alla fall vara att sluta förskoleklass respektive trean. Isabel skall få behålla sin mentor i fyran. De byter bara klassrum.

Sofia slutar förskoleklass och skall bli ”riktig” skolflicka med ny mentor och nytt klassrum hon också. De blir dock kvar i samma hus som tidigare.

DSC_0104

Sommarlovet börjar dock inte riktigt ännu. Jag jobbar två veckor till innan det är dags för min semester, så det blir ett par tidiga morgnar med fritids innan det är dags för riktig ledighet. Kanske det blir ett besök hos far- eller morföräldrar för att blanda upp det lite.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *