Publicerad den Lämna en kommentar

Klänning och kjol

DSC_0305

Skater dress från Kitschy Coo i stl 5/6Y (122/128) finns nu i shoppen. Jag har en uppsydd och klar för leverans men om man beräknar lite extra leveranstid kan jag sy upp fler och även då i Lösgodis och Kanelbulle.

Jag kommer även kunna sy upp i mindre storlekar (18M/2T, 3/4T motsvarar ca 98/104 och 110/116), och en större (7/8Y – 134/140) men inte just nu.

Se mer info om pris, mått och tvättråd här.

Jag har sytt upp en likadan till Sofia sedan tidigare och den är tvättad ett par gånger – precis lika fin i färgerna efter tvätt. Viktigt dock att tänka på att man inte torktumlar den för då krymper den.
Sträck gärna de längsgående sömmarna försiktigt när klänningen tas ut ur tvättmaskinen.

DSC_0311

Förutom klänningen har jag också sytt upp en kjol i stl 7/8 efter samma mönster men skippat ovandelen och istället satt på muddväv i midjan. Muddväven känns som om den behöver lite extra stöd så en resår är instoppad i muddens ovankant.

Se mer info om pris, mått och tvättråd här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *