Publicerad den Lämna en kommentar

Fiskelycka .. inte särskilt

IMG_0714

 

I helgen som gick var vi nere i Malmö Hamn och provade att fiska.

Min pappa har fiskat mycket och när jag var liten fick jag följa med honom ibland. Speciellt när vi var på sommarsemester i Blekinge skärgård. Vi har ätit många självfångade gäddor grillade på kolgrill med smör och pepparrot. Mums.

Malmö Hamn var kanske inte det mest lockande ställe att fiska på men man får börja någonstans. Teoretiskt kanske man skulle kunna få upp en liten torsk eller så. Jag fick aldrig kläm på kastspöt när jag provade som barn men både Isabel och Sofia fick till ett par bra kast.

Det höll i ett par minuter sedan började barnet som för tillfället var utan spö gnälla att det var hennes tur. När hon fick ta över började det andra barnet gnälla att det var minsann hennes spö och hon bestämde.

Tillsammans med en ganska kall ihärdig vind gjorde det att vi gav upp ganska snabbt och åkte och fikade istället.

Det är liksom lättare att få napp i kakdisken på Espresso House än i hamnen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *