Publicerad den Lämna en kommentar

Välkommen!

Vad roligt att du hittat hit till min nya webshop. Vare sig du handlat av mig tidigare eller om du är ny besökare så tycker jag det är superroligt att du kommit hit. Jag vet det är inte lätt att leta sig fram på det snåriga internettet.

Ta en titt i menyn till vänster – alla kategorier är klickbara. Vissa produkter dyker upp i flera olika kategorier. Jag tyckte det var lättast så, men har du synpunkter på navigeringen så tveka inte att höra av dig.

vavdatyger

Min mejladress är halloj@lattemama.se. Där kan du kontakta mig om du vill ha något uppsytt eller om du undrar över tygkvaliteten eller något annat som du tror jag kan ha svar på. (Ställ frågor, jag är full av svar!)

Eftersom webshopen är ett sidoprojekt (jag också har ett (nästan) heltidsjobb) kan jag inte lova att svara direkt på minuten, men jag siktar på att svara inom 24 timmar. Kommentarer på sajten hamnar i samma inkorg så tycker du det känns enklare så kör på.

Hoppas vi hörs av och att du hittar något du skulle vilja sätta saxen och nålen i.

Happy Sewing!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *