Publicerad den Lämna en kommentar

Höstlov

Dörrkrans

Idag är det höstlov i Skåne och stora tjejen skulle äntligen få lov att vara hemma själv hela dagen. Jag vaknade med hosta (inget ovanligt) och influensaont i kroppen men kände att jag inte var tillräckligt sjuk för att stanna hemma. Dock fick lilla tjejen några stora otäcka röda utslag i ansiktet precis under frukosten och efter samtal med 1177 så valde jag att stanna hemma med henne ifall det skulle bli värre under morgonen.

Hon säger det kliar fortfarande men det röda har lagt sig litegrann.

Så jag puttrar omkring i mitt syrum sådär som jag längtat efter men inte orkar förut (och jag orkar egentligen fortfarande inte) och tjejerna roar sig med datorer och tv en stund. Vi skall snart iväg och skaffa medicin och se om utslagen kan ge med sig.

Till lunch önskades ”köpta hamburgare, såna som man köper”, dvs inte hemmalagade för köttet i dem smakar annorlunda och inte så gott (kättare!). Det blir nog så också för jag är verkligen inte i skick att laga någon mat känner jag.

Hoppas ni andra har ett friskare höstlov än vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *