Publicerad den Lämna en kommentar

Normalvecka

IMG_3477

Första fulla veckan efter semestern är alltid tuff. Fastän jag tyckte jag hade mjukstartat med en tredagarsvecka så kändes det i hjärnan igår när jag kom hem.

Malmö Stads skolor börjar igen nu på måndag så tjejerna har börjat förbereda sig mentalt för skolstarten. Var och en på sitt sätt. Sofia genom att göra iordning sina skolprylar, kalendrar och pärmar. Isabel genom att spela spel på datorn så mycket hon bara hinner innan hon börjar inte bara skolan utan högstadiet.

Vi började förra helgen med en trasig tvättmaskin och fortsätter denna helg på samma vis. Vi har köpt en ny men den blir inte levererad än på ett par dagar. Det innebär dock att renoveringen av vår tvättstuga blir av lite snabbare än jag hade hoppats på. Det skall bli så roligt att få det fint igen därinne.

E029B7EC-2531-44FB-8010-7E1E5DF40175

Vi har kunnat sitta ute en kväll till och äta kvällsmat men som det ser ut nu blir det nog inte så många gånger till. Vi hade hoppats på att kunna ha en kräftskiva en dag i augusti men vädret verkar inte vilja samarbeta. Vi får hålla tummarna helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *