Publicerad den Lämna en kommentar

Yarr harr matey

Sofia fick glasögon i våras och har blivit ordinerad att ha lapp för vänster öga ett par timmar om dagen.

14545794179_123e3ac081_o

Vi har kört med lapp man klistrar fast som ett plåster och det har funkat bra fram till nu. Precis innan hon åkte på kollo såg jag att hon var lite röd på huden där lappen klistrat fast och hon har klagat på att den kliar lite.

Så dagarna innan hon skulle åka letade jag upp en handledning på nätet jag hade sparat men inte använt tidigare för att göra egna piratlappar.
Det gick lite snabbt när jag sydde dem och jag är inte helt hundra nöjd med finishen, men de fungerar och det är huvudsaken.

I Amandas beskrivning skall man ha canvas som mellanlager, men jag hade ingen hemma så det fick bli en bit av ett par gamla utslitna jeans, och istället för flanell på insidan fick Sofia hobbyfilt. Det verkar fungera lika bra.

14723693861_88bf13b43a_o

Sofia var mycket nöjd, och jag hoppas hennes ögonläkare är det med när vi träffar henne för en uppföljning på tisdag nästa vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *