Publicerad den Lämna en kommentar

Skolstart 2014

DSC_0220

Mina tjejer hade skolstart i måndags. Sofia började ettan och Isabel i fyran.

Vädret var inte mycket att hurra för, grått och regnigt. På tjejernas skola samlas man ute på gården vid skolstarten och rektor och lärare presenterar sig. Sedan är det samling i klassrummet och efter det en vanlig skoldag.

Första veckan är det dock mest samarbetsövningar och lekar för att barnen skall lära känna varandra bättre. Både Isabel och Sofia går i samma klass som innan så för Isabel blev det inga förändringar. Sofia fick en ny lärare som hon förhoppningsvis skall ha upp i femman.

Isabel ville inte ha sällskap till skolan och inte heller på skolgården så jag stannade med Sofia tills hon kommit in i klassrummet och hittat sin bänk. Sedan sa hon ”Du kan gå nu”. ”Ok” sa jag och åkte till jobbet.

Så skönt med rutiner igen efter ett långt och slappt sommarlov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *