Publicerad den Lämna en kommentar

Sommar

Så var sommaren slut – eller i alla fall sommarlovet. Just idag ser det lovande ut på väderfronten. Lite synd att sitta inne på jobbet när solen faktiskt skiner.

Jag tog familjen och drog till England i juli – lite otippat att vädret där faktiskt var bättre än hemma i Sverige under de dagarna. Vi tittade på Harry Potter utställning i Watford och strosade runt i London medan vi var borta.

Nu är det dock dags att att avsluta rean på tyger – jag kör den veckan ut sedan är det vanliga priser som gäller igen.
Jag skall också fixa det här med att det bara går att beställa hela meter – det kommer ta lite tid för jag får fixa det manuellt på varje post individuellt.
Missar jag det på något tryck så bara säg till!

IMG_1673

 

Jag hoppas vinden lägger sig igen så jag kan sitta här i helgen och fixa med shoppen. Vi har äntligen investerat i ett soltak till terrassen i sommar och det har varit helt underbart. Vi bor i ett gavelhus och vinden slår lite konstigt runt knuten och gör att parasoll och markis inte funkar, men med ett öga på väderprognosen har soltaket/paviljongen fungerat utmärkt.

Mattan är från House Doctor har jag för mig, och jag köpte den hos LillaVillaVita för ett år sedan. Ledsamt nog stängde hon affären för ngn vecka sedan.

Palmen köptes för någon vecka sedan och jag håller tummarna att den klarar resten av sommaren och hösten ute – och att den sedan överlever vintern inne … kan bli knivigt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *