Publicerad den Lämna en kommentar

Fixat

Idag drog min man iväg oss alla på en cykeltur in till Malmö Centrum. Jag är inte världens mest aktiva människa (jag föredrar att sitta i skuggan med en bok och en kopp kaffe), men vinden var svag och solen sken så varför inte. Det är faktiskt bara 7 km in till S Förstadsgatan från där jag bor och det är ju faktiskt inte jättelångt.

Lilla tjejen cyklade glatt men stora flickan tyckte det var jobbigt på vägen hem (jag med men man får stå ut om man vill komma hem). Det blev flera pauser på vägen för att sträcka på benen.

IMG_1698

Efter lite vila hemma har jag nu fixat beställningsmängden i shoppen – det tog inte så lång tid som jag hade befarat. Alla vävda tyger kan nu beställas i halvmeter som kortast, eller som FQ så klart.

Även trikåtygerna kan nu beställas i halvmeterslängder om du t ex ska sy till någon liten som inte behöver så stora kläder.

På tal om liten som inte behöver stora kläder så var vi på dop förra helgen. Rickards bror har blivit pappa och bad Rickard bli fadder till lillkillen.

Dopet hölls i samma kyrka som Rickard och jag gifte oss i för 15 år sedan. Alltid roligt att komma dit igen. Det är ett litet, vitt kapell med fina medeltida målningar på väggarna som man tagit fram vid diverse renoveringar. Mycket mysig stämning blev det vid dopet.

IMG_1702

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *