Publicerad den Lämna en kommentar

Sensommar

IMG_1801

Man kan inte klaga på vädret här ner i alla fall.

Eller – i alla fall inte varje dag. Bilden ovan är tagen förra veckan när jag var med mitt jobb på kickoff ute på slätten. Vi körde gocart och backade slalom med traktor ute på ett stubbfält. Mycket kul.

IMG_1824

I början av denna vecka skulle barnen fotograferas på skolan och Sofia ville ha en ny tröja (Ok – det kanske lät så här: ”Visst vill du ha en ny tröja Sofia?” ”Ja tack”). Jag hade köpt lite Ballerina-kextyg till mig själv (finns inte i shoppen – någon som är sugen?) som hon bad mig göra en tröja i.
Det blev en men raglanärm denna gång för jag kunde inte hitta mitt vanliga tröj-mönster i hastigheten.

Hon blev nöjd till slut – och den känns verkligen jätteskön. Jag har tvättat den så vi får se om den krympt mycket i tvätten.

Isabel ville inte ha något sytt i de tyger jag hade så det blev inget nytt till henne denna gång. Hon skall möblera om lite på sitt rum och har bett mig sy lite kuddar till henne istället. Det tackar man ju inte nej till. Det skall bli riktigt roligt.

Jag hade förlikat mig med att det nu var slut med handsytt på hennes skolfoto, men på morgonen när de skulle fotograferas kom hon ner iklädd en prickig klänning jag sytt till henne så det får man ju vara glad för.

I helgen skall vi testa att köra skärmfritt. Det har blivit lite mycket konflikter med datorer, skärmar och telefoner på sistone så vi skall testa. Det blir nog jobbigt för oss alla. Jag erkänner att jag är mycket fast i min telefon och kollar IG, Facebook etc.
Så från 18.00 ikväll till 18.00 på söndag är det skärmfritt hemma hos oss. Håll tummarna och önska mig lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *