Publicerad den Lämna en kommentar

Äntligen fredag

IMG_2121

Efter en vecka av sjukdom och kurser och inte alltför mycket jobb ska det bli skönt med en helg att komma i fas igen. Jag hoppas på lite solsken och uppehåll imorgon för då ska vi fixa lite julklappar till barnen. Sen är det sista hela veckan innan julledigheten. Det känns bra.

Ikväll blir det tjejkväll hemma för Rickard ska på julfest med jobbet. Jag slutar tidigt på fredagar och ska köra ett par ärenden innan upphämtning på skolan, Posten, ICA, blomsteraffären etc.

Jag har en tröja på gång där hemma till mig själv som omväxling. Den är utklippt och påbörjad – med lite viljestyrka kanske den kan bli klar ikväll. Jag har ritat om halsen på en vanlig t-shirt för att få en ”vattenfallsringning”. Jag visar bilder när den är klar. Om den blir bra 😛

Det blir lite underhåll i shoppen nu i eftermiddag också – inga nya produkter utan snarare databasunderhåll och WordPressuppdatering så om allt inte funkar direkt så ge det ett par minuter och testa igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *