Publicerad den Lämna en kommentar

Måleri

2016-08-02 19.39.29

Sista dagen innan jag började jobba igen målade vi om i sovrummet. Vi har haft grå väggar med en plommonlila fondvägg sedan vi flyttade in i huset, men nu kände i alla fall jag att det var dags för en förändring.

Vi beställde nya sängar och en ny sänggavel under semestern och har köpt till montering och bortforsling av de gamla madrasserna så det kändes som en bra idé att måla om innan sängarna kom.

För att spara tid så valde vi en färg som passade ihop med de grå väggarna för att slippa måla om runt fönster och garderober. Det råkade bli samma ljusgrå som vi valde nere i vardagsrummet förra sommaren när vi gjorde om där. (Fjäder från Alcro).

Sängarna är i den mörkgrå färgen som kommer skvallra om att vi köpt nya sängar under 10-talet. Samma som ”alla” andra har nu för tiden.

2016-08-04 06.59.07

De gamla sängarna fick ställas tillbaka så länge. Vi har resårmadrasser från IKEA, inköpta 2004 och som huvudgavel idag har vi sista resten av en Malm sängram, också från IKEA. Jag blev sjukt imponerad av 12-åringen som hjälpte Rickard att bära in madrasserna i sovrummet. De är inte supertunga men kan vara svåra att få grepp om.

Mattan under sängarna samlar mest damm men jag gillar att ha den där så den får vara kvar ett tag. Kanske den hamnar någon annanstans när de nya sängarna väl kommer.

Tavlan som brukar bo över sängen ska tillbaka men det får bli när sänggaveln är på plats så den inte hamnar för högt eller för lågt. Det får inte bli fler spikhål i de nymålade väggarna än nödvändigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *