Publicerad den Lämna en kommentar

Hudvård

Jag jobbar på med mina fjärilar – även om det varit lite låg nivå på produktionen denna vecka eftersom alla kvällar varit uppbokade med möten och konserter etc.

För någon vecka sedan köpte Sofia och jag en diy-sats för läppbalsam i en affär i stan. Hon gillar verkligen smink och hudkrämer och tycker allt som har med det att göra är superspännande. Jag använder inget av det i någon större utsträckning, smink någon enstaka gång om året, hudkrämer när det kliar lite på benen för att de är för torra.

Men det var kul att prova på att göra själv. Satsen innehöll en flaska med oljor, en liten påse candeliavax och en liten påse kakaosmör. Man kunde köpa dem med doft men vi valde en naturell blandning och doftsatte själv med apelsin och ingefära. (Att vi sedan råkade komma fram till en blandning som man även kunde köpa färdig är ju helt irrelevant.)

Jag fick lite blodad tand och har köpt på mig ett litet förråd av produkter och tänkte göra ett par saker nu till helgen. Ringblomssalva står överst på listan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.